Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Varegruppe

Om oss

BeerBrew As holder til i Grømheia 98 Grimstad.

Telefon: 92041100.            E-post: pih@beerbrew.no


Litt informasjon om oss:

Beerbrew.no eies av BeerBrew AS, org nr NO 999573053. Virksomheten er lokalisert i Grimstad.


Virksomheten utvikler, produserer, importerer, eksporterer og selger ølbryggeutstyr til hjemmebryggere og microbryggerier. Merkevarenavnet på våre egne produkter er Beer Brew.

Virksomheten er i stor grad bygget rundt gründer Per Inge Haaviks store interesse for ølbrygging. Han har drevet aktivt med ølbrygging på hobbybasis gjennom over 20 år og har holdt bryggekurs siden 1998.


Øl er verdens eldste alkoholholdige kulturdrikk og var den viktigste drikken for alle europeere gjennom hele middelalderen. Øl har alltid vært noe som har vært brygget på stedet hvor det er blitt servert, enten det er på et gjestehus eller i et hjem. Bryggerier er noe som vokste frem på slutten av 1700 tallet, før det var øl noe alle og enhver laget.


Denne tradisjonen ønsker vi å bidra til å videreføre. Øl som kulturdrikk - noe en kan servere med stolthet – noe som smaker riktig godt! 

Øl kan lages på alt fra det enkleste utstyret til svært avansert utstyr. Og resultatet kan bli like godt på enkelt utstyr som på avansert. Men blir en bitt av "hjemmebryggerbasillen" så er det mest gøy å brygge på et utstyr som gir god kontroll og der en lett kan variere prosessen.

Beer Brew utstyr er bryggemaskiner laget av hjemmebrygger-entusiaster. Folk som vet hva som er viktig å ta hensyn til, og som vil at bryggeprosessen skal være noe en gleder seg til!


Vi  mener at «– hjemmebrygget øl smaker enda bedre …..» og ønsker at flere og flere skal oppdage dette!


Beer Brew AS legger vekt på stor grad av fagkunnskap om ølbrygging for å kunne rettlede våre kunder til å lage godt øl. 

Produktene selges via Olbrygging.no og de har gjennomgått en grundig kontroll før de slippes ut i markedet. Vi vurderer alle våre produkter med bakgrunn i Produktkontrolloven og mer spesifikke lovverk knyttet til de forskjellige typer produkter vi importerer og selger. Prosedyrene for dette er nedfelt i et grundig oppbygget internkontrollsystem.